Παράδοση Και Επιστροφές

Ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας  στο Fashly. Ακολουθούν οι πολιτικές παράδοσης και επιστροφής μας για να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε τις προσδοκίες σας.

Αποστολή και παράδοση

Η αποστολή και η παράδοση είναι η χρέωση για την επεξεργασία παραγγελιών μέσω διαδικτύου, την επιλογή στοιχείου, τη συσκευασία, τη μεταφορά και το χειρισμό. Δεν εγγυόμαστε τους χρόνους παράδοσης, αλλά προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς εκτιμήσεις. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μόνο τις εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής και παράδοσης είναι 5 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης προϋποθέτει ότι οι παραγγελίες θα πραγματοποιηθούν πριν από τις 12:00 το μεσημέρι . Οι εντολές που τοποθετείτε αργά την Παρασκευή ή το Σάββατο δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέχρι τη Δευτέρα.

Επιστροφές και αντικαταστάσεις

Θέλουμε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας στο Fashly. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αποδεχθούμε με ευχαρίστηση την έγκαιρη επιστροφή.
  • Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν από εσάς, πλήρη και χωρίς φθορές.
  • Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι συσκευασμένα με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα παραλάβατε με τα καρτελάκια των ρούχων και στην εργοστασιακή τους συσκευασία ,έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά.
Η πρώτη επιστροφή, καθώς και και η πρώτη αντικατάσταση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier! Για Κύπρο και εξωτερικό, το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιοδήποτε μεταφορική εταιρία επιθυμεί ο πελάτης! Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Πως θα επιστρέψω ?

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής που σας εξυπηρετεί για να τους ενημερώσετε να παραλάβουν το προϊόν από την διεύθυνση που θα τους υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής. Παραδώστε το δέμα προς επιστροφή στη Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη Fashly,gr.  Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:

Fashly.gr, Ικάρου 71, Ίλιον, Τ.Κ. 13122, ΤΗΛ: 210 2630921

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση info@fashly.gr  γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και αν επιθυμείτε αντικατάσταση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 2630921 και να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας τηλεφωνικά. Όταν επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής στο κέντρο διανομής μας οι επιστροφές  χρημάτων θα αποδίδονται  με τον ίδιο τρόπο πληρωμής και με την ίδια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την αρχική αγορά. Εάν η αγορά σας έχει γίνει με αντικαταβολή θα πρέπει να μας ενημερώσετε στο info@fashly.gr με τον αριθμό IBAN σας, την τράπεζα και τον δικαιούχο, ώστε να σας μεταφέρουμε τα χρήματα. Τα έξοδα αποστολής  δεν επιστρέφονται. Εάν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο info@fashly.gr .