Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε τις απαντήσεις στις πιο Συχνές Ερωτήσεις πριν μας στείλετε το μήνυμά σας.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα;
Τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ για αποστολές στην Αττική και την επαρχία. Για αγορές προιόντων από 70€ και πάνω, σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα έξοδα μεταφοράς!
Ποιες μέθοδοι πληρωμής γίνονται δεκτές στο ηλεκτρονικό κατάστημα;
Οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής είναι:
  • μέσω paypal (με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας)
  • μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση των προϊόντων. Η μέθοδος αυτή είναι δωρεάν
  • μέσω κατάθεσης σε τραπεικό λογαριασμό
.
Πόσο χρόνο θα πάρει η παράδοση;
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι: 1 ημέρα για την Αττική, 2-3 μέρες για την επαρχία. Οι χρόνοι παράδοσης προϋποθέτουν ότι οι παραγγελίες θα πραγματοποιηθούν πριν από τις 12:00 το μεσημέρι.
Πόσο ασφαλείς είναι οι αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα; Τα δεδομένα μου προστατεύονται;
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας paypal (για συναλλαγές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα), το οποίο καλύπτει τα απαιτούμενα πρωτόκολλα ασφαλείας για συναλλαγές. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και των συνεργατών μας και η προστασία του ιδιωτικού σας απορρήτου είναι διασφαλισμένη. Πιστεύουμε στη σημασία να διατηρούμε τις υπηρεσίες μας διαφανείς, προσωπικές και αξιόπιστες.
Μπορώ να επιστρέψω το προϊόν;
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αποδεχθούμε με ευχαρίστηση την έγκαιρη επιστροφή. Η πρώτη επιστροφή, καθώς και η πρώτη αντικατάσταση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση της συνεργαζόμενης εταιρίας Courier!
Λαμβάνω τιμολόγιο για την παραγγελία μου;
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εκδίδεται νόμιμο παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης), το οποίο συνοδεύει το προϊόν σας κατά την αποστολή του.

Στείλτε μας email !